Image Size Photoshop

HUSK! Vi tager udelukkende imod digitale filer.
Læs her hvordan du forbereder filerne til os.

 

 

grafik & foto

grafik & foto

91.jpg

GDPR - Persondataforordning

GDPR - Persondataforordning

 

Privatlivspolitik – indsamling og anvendelse af personoplysninger

 

Når du er kunde hos Peter Wolff Grafik og Foto behandler vi en række oplysninger om dig. Grafik og Foto behandler personlysninger som du selv har givet til os, bl.a. navn, adresse, telefonnummer og e-mail-adresse, samt oplysninger om dine ordrer, køb og evt. kopi af dine billeder. Ydermere behandler vi mails og anden korrespondance, evt. registrering af relevante forhold i telefonsamtaler.

 

Vi tager beskyttelsen af dine personoplysninger alvorligt, og vi indsamler ikke flere oplysninger om dig end nødvendigt for at kunne behandle dine ordrer. Vi er åbne og transparente om, hvordan vi behandler dine oplysninger.

 

 

Kontaktoplysninger

 

Peter Wolff Grafik og Foto

Egebjergvej 1/Mønvej 114

4720 Præstø

mail: info@grafikogfoto.dk

tlf.: 71 99 60 90

 

 

Dataansvar og kontaktoplysninger

 

Grafik og Foto er dataansvarlig for de oplysninger, som vi behandler om dig, når du er kunde hos os. Når du, ved bestilling af én eller flere produkter og ved køb afgiver dine personoplysninger til os, giver du samtidig dit samtykke til at dine personoplysninger kan behandles af os.

 

 

 

Indsamling af personoplysninger

 

Vi indsamler personoplysninger:

- når du beder om et tilbud, køber vores produkter eller ydelser, eller hvis nogen afgiver en ordre på dine vegne

- via browser cookies og Google analytics

- hvis du abonnerer på vores nyhedsbrev

- hvis du brugrer vores sociale medier

 

 

Videregivelse af personoplysninger

 

Grafik og Foto videregiver kun personoplysninger om dig som led i behandlingen af din ordre. Faktuering sker i Economic.dk. Oplysninger om dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer samt ordrenummer og specifikke leveringsønsker videregives til Pakkelabels.dk, Pakke.dk, PostNord, GLS, DAO eller en transportør, der forestår leveringen af de købte varer til dig.

 

Vi har interne procedurer, så kun medarbejdere med et arbejdsbetinget behov har adgang til dine oplysninger.

 

Vi har indgået skriftlige databehandleraftaler med alle databehandlere, der behandler personoplysninger på vores vegne.

 

 

På hvilke grundlag og til hvilke formål behandler vi dine oplysninger?

 

Vi behandler dine oplysninger, fordi det er nødvendigt for, at vi kan levere de prdukter eller ydelser, som du bestiller eller for at kunne behandle din forespørgsel.

 

Vi har ret til at behandle oplysninger om bl.a. navn, adresse, e-mailadresse og betalingsoplysninger, fordi vi har en aftale med dig. I medfør af bogføringsloven er vi i øvrigt forpligtet til at behandle personoplysninger henblik på vores finansielle regnskab. Hvis du har forespørgsler eller klager, kan vi behandle oplysninger herom, fordi vi har en legitim interesse heri, ligesom vi kan behandle dine oplysninger til brug for statistik.

 

I markedsføringsøjemed har vi desuden en legitim interesse i at behandle dit navn, din e-mailadresse og dine præferencer for at kunne identificere, hvilke behov, der passer dig bedst. Vi overholder i den forbindelse naturligvis markedsføringsloven.

 

 

Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?

 

Vi sletter dine personoplysninger, når de ikke længere tjener et sagligt formål, tidligst 6 år efter købet. Hvis personoplysningerne ikke længere er aktuelle for os, har du ret til at få slettet oplysninger om dig.

Hvis vores behandling af personoplysninger baserer sig på dit samtykke, har du ret til at trække dit samtykke tilbage.

 

 

 

Rettigheder

 

Efter databeskyttelseslovgivningen har du en række rettigheder, der relaterer sig til de oplysninger, vi behandler om dig. Der er visse undtagelser til disse rettigheder, og det er således ikke i alle tilfælde, at du vil kunne gøre rettighederne gældende.

 

Du har ret til indsigt i vores behandling af dine personlysninger og til at få urigtige oplsyninger om dig selv rettet.

 

Hvis du ønsker at gøre dine rettigheder efter databeskyttelseslovgivningen gældende, skal du rette henvendelse via vores kontaktoplysninger nævnt foroven.

 

 

Hvor kan jeg klage til?

 

Du har ret til at klage til Datatilsynet over vores behandling af dine personoplysninger. Datatilsynets kontaktoplysninger er følgende:

 

Adresse: Borgergade 28, 5., 1300 København

E-mail: dt@datatilsynet.dk

Telefon: + 45 33 19 32 00

Hjemmeside: www.datatilsynet.dk

 

Har du spørgsmål til vores behandling af dine personoplysninger, er du velkommen til at rette henvendelse til os på nedenstående kontaktoplysninger:

 

-----------------

 

Gallerirammen.dk

 

Gallerirammen anvender Dandomains Webbutik og Betalings System , i forbindelse med dine køb af varer og betaling med kreditkort. Gallerirammen.dk og Nets er godkendt og certificeret af Pengeinstitutternes Betalings System (www.pbs.dk).

 

  


 

Gallerirammer Standardrammer DiaMount DiaSec Face Mount Dibond
UltraClear Face Mount ChromaLuxe HD metal print Print Canvas

 

 


print

Print & papirtyper

Storformatprint

Inkjet eller Lambda?

Klassisk sort/hvid

ICC profiler

indramning

Gallerirammer

Inspiration

Passepartout

Foto på lærred

opklæbning & laminering

Opklæbning & Laminering

Montering på Dibond og akryl

DiaMount

 

 

udstilling

Skal du lave en udstilling?

Plakater & Posters

Showroom

In English

In English please!

Feel free to contact us in english!

Visit our new english website : www.grafikogfoto.com with prices in Euros and EU shipping costs!

Or you can just contact us by email (info@grafikogfoto.dk) or by phone (+ 45 71 99 60 90).

 

kontaktinformation

Peter Wolff

Grafik & Foto

Mønvej 114

4720 Præstø

71 99 60 90

info@grafikogfoto.dk

åbningstider

man-fre 8.30-16

 

følg os:

Grafik & Fotoon Google+

Google+

Til forsidenSend os en email Vi tager forbehold for eventuelle fejl og prisændringer. Varemærker tilhører deres respektive ejere.
Det er ikke tilladt at kopiere indhold - hverken helt eller delvist - fra grafikogfoto.dk uden forudgående tilladelse.