Grafik og Foto Logo

91.jpg

Cuban boxers & Fictional portraits

Cuban boxers & Fictional portraits

 

GL-arkiteker & Gallerier

Vinhusgade 12E

4700 Næstved

Mere info: www.gl-arkiteker.dk

 

 

Grafik & Foto har printet og indrammet for Per Valentin og lavet specialdesignede svæverammer i kirsebærtræ og mahogni til Dorte Staffan Kromann-Andersens portrætmalerier.

 

 

Fra pressemeddelelsen

 

"Udstillingen præsenterer hårdtslående kunstfotografier af Cubanske boxere og opdigtede subjektive portrætmalerier. Kunstnerne er fotografisk billedkunstner Per Valentin og billedkunstner Dorte Staffen Kromann-Andersen.

 

Per Valentin

 

Som det første galleri har GL-arkitekter MAA & gallerier fornøjelsen af at kunne udstille Per Valentins billeder Cuban Boxers, som senere på sommeren igen vil kunne opleves i Stockholm. Kunstfotografierne er inspireret af Cubanske boksere som
Felix Savon, Teofilo Stevensons og mange flere cubanske verdensberømte bokselegender. På den internationale boksescene kommer det ikke bag på boksesagkyndige, at OL-guldmedaljer har en altoverskyggende dominans når det drejer sig om cubanske boksere. Fotografen Per Valentin har besøgt den kendte boksearena i Havanna i sommeren 2010, hvor alle de kendte legender har svedt i den cubanske varme. Med sit kamera er han gået tæt på nye unge talenter og både fanget og destilleret deres udtryk. Udtryk, som er transformeret om til 16 fotografiske værker i 70x100 cm. Alle printet på Ilford specialpapir

...

 

Dorte Staffan Kromann-Andersen

 

I galleriets sidebygning udstiller billedkunstner og portrætmaler Dorte Staffen Kromann-Andersen for første gang sine fiktive portrætter, inspireret af mennesker i en farveholdning der er  hentet i naturen. Portrætterne udtrykker mennesket i
sig selv uden synlige relationer til miljøer eller andre  mennesker. Med en bestræbelse på, igennem et  ansigt, at udtrykke og beskrive det hele unikke  menneske med en søgen i motivet hvor det tilbagevendende spørgsmål: 'kan det overhovedet lade  sig gøre at beskrive det hele menneske igennem et portræt'?"

 

Specialdesignede rammer

 

SvæverammerDorte Staffan valgte svæverammer i kirsebærtræ og mahogni. Rammerne er voksbehandlede for at opnå en varm glød. Præcise mål og dimensioner kan vælges helt individuelt på vores specialfremstillede rammer.

 

Ring 60 65 47 35 eller mail info@grafikogfoto.dk for mere information om muligheder og priser.

 

 

  


 

Gallerirammer DiaMount DiaSec Face Mount Dibond
UltraClear Face Mount
Print

 

 


print

Print & papirtyper

Storformatprint

Inkjet eller Lambda?

Klassisk sort/hvid

ICC profiler

indramning

Gallerirammer

Inspiration

Passepartout

opklæbning & laminering

Opklæbning & Laminering

Montering på Dibond og akryl

DiaMount

 

 

udstilling

Skal du lave en udstilling?

Showroom

In English

In English please!

Feel free to contact us in english

You can contact us by email (info@grafikogfoto.dk) or by phone (+ 45 71 99 60 90) for quotes in Euros - we ship worldwide!

 

kontaktinformation

Grafik & Foto ApS

 

 

 

 

Handelsebetingelser

Showroom / Printlab / Produktion:

Mønvej 114

4720 Præstø

71 99 60 90

info@grafikogfoto.dk

 

åbningstider

man-fre 8.30-16.00

 

Klassisk indramning :

Blackbird CPH
Torvegade 30

1400 København K

53 63 13 40

info@blackbirdcph.dk

 

åbningstider

tir-fre 10.00-18.00

lør 10-16

 

Til forsidenSend os en email Vi tager forbehold for eventuelle fejl og prisændringer. Varemærker tilhører deres respektive ejere.
Det er ikke tilladt at kopiere indhold - hverken helt eller delvist - fra grafikogfoto.dk uden forudgående tilladelse.