Grafik og Foto Logo

91.jpg

Print

 

Hos Grafik & Foto opfatter vi et fotografisk print som et kunstværk. Det er vigtigt for os, at det "føles rigtigt i hænderne".

Print

 

Vi bruger EPSONs fotoprintere til fremstilling af de digitale print.

Teknikken, som vi kalder "pigment på papir", har nu udviklet sig til det mest avancerede indenfor fotografisk print og giver det størst mulige farverum af nogen printmetode overhovedet.

 

 

Priser på print

Korte side (10..162cm) cm

Lange side (10..1000cm) cm

med moms

uden moms

1. PRINT


Galleri print

Pigment på papir. Print med dokumenteret lang holdbarhed på ekslusive papirtyper fra f.eks. Hahnemühle og Canson mfl.

Vi gennemgår billederne og sikrer os, at kvaliteten bliver i topklasse. Du får individuel behandling hos os.

-,--

Pris ialt

-,--

 

Har du spørgsmål?

Ring 71 99 60 90 eller skriv: info@grafikogfoto.dk!

 

 


 

 

Betaling

Hvordan betaler man?

Det er meget individuelle produkter vi laver til vores kunder og priserne vil variere noget - derfor kan man ikke betale online, men får tilsendt en faktura pr. email når arbejdet er udført. Man kan derefter indbetale via netbank. Betalingsfristen er 14 dage.

 

 


 

 

Om fotografiske print og storformatprint

Inkjet papir

Vi undersøger hele tiden markedet for nye papirtyper, men skifter dog kun sjælendt til nyt. Kun hvis et nyt papir sætter nye kvalitetetsstandarder vil vi skifte.

Vi bruger går som regel efter papirtyper der giver samme oplevelse som de traditionelle papirtyper fra det analoge mørkekammer, men kan også tage papirtyper ind som giver noget helt nyt.

Blandt de typer vi anvender kan nævnes: mat bomuldspapir fra Innova, mat eller halvblankt bomuldspapir med baryt fra Hahnemühle og visse typer af HPEpson og PermaJet papir. Vi taler altid med kunden om hvilken papirtype der ønskes og vi giver forslag og evt. eksempler.

Et mat bomuldspapir minder lidt om et fotogravure eller et platino/palladium-print. Farver bliver ikke så kraftige som på et halvblankt papir, men derimod meget bløde og "kunstneriske".

Halvblankt barytpapir fra f.eks. Hahnemühle er også et bomuldspapir som giver en mere "klassisk" fornemmelse af et fotografi. Det er så at sige en moderne klassiker. Her opnåes en utrolig stor dybde i den sorte (stor DMax) og det er meget anvendeligt til sort/hvid fotografi.

 

66.png

Ilfords Gold Fiber Silk har - sammen med Epsons UltraChrome blæk - en imponerende stor gammut - altså et meget stort farverum. Et moderne digitalt billede optaget i RAW og behandlet i et stort farverum, vil nærmest springe ud af papiret. Farverne er simplethen fantastiske. Ingen printteknologi kan overgå dette farverum. Ganske enkelt imponerende hvis det er farver man går efter i sin kunst.

 

 

Figuren: Epsons UltraChrome HDR blæk på Ilford Gallery Gold Fibre Silk, giver et meget stort farverum (her vist som en trådnet-figur). Til sammenligning ses det meget udbredte Durst Lambda print (C-type print), her på Kodaks ULTRA ENDURA High Definition papir (den solide figur).

 

Vi laver print i alle størrelser og formater - helt op til 162cm i bredden i baner op til 30m. Vi laver naturligvis gerne en hvilken som helst størrelse.Læs mere om størrelserne her.

 

 


 

Showroom

På kunst & kulturcenteret Gammelgaard i Herlev havde Grafik & Foto printet flere hundrede sort/hvid billeder til udstillingen og konkurrencen "Gammelgaard Monochrome 2011". Billederne var printet på Epsons Enhanced Matte Paper - et mat papir af høj kvalitet og holdbarhed.

 

Gammelgaard Monochrome 2011

  


 

Gallerirammer DiaMount DiaSec Face Mount Dibond
UltraClear Face Mount
Print

 

 


print

Print & papirtyper

Storformatprint

Inkjet eller Lambda?

Klassisk sort/hvid

ICC profiler

indramning

Gallerirammer

Inspiration

Passepartout

opklæbning & laminering

Opklæbning & Laminering

Montering på Dibond og akryl

DiaMount

 

 

udstilling

Skal du lave en udstilling?

Showroom

In English

In English please!

Feel free to contact us in english

You can contact us by email (info@grafikogfoto.dk) or by phone (+ 45 71 99 60 90) for quotes in Euros - we ship worldwide!

 

kontaktinformation

Grafik & Foto ApS

 

 

 

 

Handelsebetingelser

Showroom / Printlab / Produktion:

Mønvej 114

4720 Præstø

71 99 60 90

info@grafikogfoto.dk

 

åbningstider

man-fre 8.30-16.00

 

Klassisk indramning :

Blackbird CPH
Torvegade 30

1400 København K

53 63 13 40

info@blackbirdcph.dk

 

åbningstider

tir-fre 10.00-18.00

lør 10-16

 

Til forsidenSend os en email Vi tager forbehold for eventuelle fejl og prisændringer. Varemærker tilhører deres respektive ejere.
Det er ikke tilladt at kopiere indhold - hverken helt eller delvist - fra grafikogfoto.dk uden forudgående tilladelse.